Tuesday, May 11, 2010

Ett utskick för att stimulera till en gemensam metodik

Så här ser dagens utskick till de svenska syncentralerna ut. Det syftar till att ge alla professionella möjlighet att öka sin yrkesstolthet till ett rimligt pris:


Indenova i Karlstad AB, tel. 054-150880
2010-05-11

Ett år med SEnior….

För ett år sedan presenterades SEnior på ett 10-tal seminarier och den Nordiska kongressen i Lund den 15 maj. Sedan dess har materialet levererats till synrehabiliteringen i de fyra nordiska länderna på respektive språk. Men många frågar fortfarande - finns det några enkla principer för hur man använder det?

15-punktsprogrammet för synteamet och alla patienter

Därför har vi utvecklat en enkel steg-för-steg-modell som man kan utgå från. Vi skickar med den här som en tanke i det praktiska arbetet. Fungerar det för dig?

Vår tanke var också att ALLT MÖJLIGT skulle kunna delas ut till patienter med stor motivation att veta mer. Detsamma gäller Läs-TV-skriften till dem som får en läs-tv. Men den tanken kanske inte är rätt?

Samma verksamhet - samma material - samma metodik

När vi i samband med SEnior-projektet frågade om vilka metoder man använder så fick vi väldigt skiftande svar. Entydigt var att det inte finns någon gemensam metodik inom skandinavisk synrehabilitering. Möjligen kunde SEnior bidra till detta - men det kommer att ta tid. Vill ni ha mer information -hör av er!

Halva priset på allt plus ännu mindre!

För oss är det viktiga att materialet kommer ut till ännu fler. Vi har därför satt ett pris på 200 kronor på SEnior-boxen och halva priset, dvs 20 kronor per styck för skrifterna. Beställer man fler än 10 ex så kostar de 150 kronor. På det sättet hoppas vi att inte priset är problemet.

Beställ genom www.indenova.se eller via ett enkelt mail till krister@inde.nu

Efter avdrag för försäljningskostnader går intäkterna tillbaka till SEnior-projektets utveckling. Nu heter Högskolan i Kalmar Linnéuniversitetet.

Allt gott.



Krister Inde
projektledare

No comments:

Post a Comment